Αρχική Εταιρία Προσωπικό

Το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου μας - Ζαχαροπλαστείο "Αφοί Μαιδώνη", Ηλιούπολη

Οι άνθρωποί μας, η πιο σημαντική μας επένδυση

 

Όπως σε κάθε εργαστήριο που θέλει να προσφέρει κορυφαία προϊόντα, έτσι και στο εργαστήριό μας, οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό είναι προσεκτικά διαλεγμένοι για τις ικανότητές τους, αλλά ακόμη περισσότερο, για την ποιότητά τους ως άνθρωποι.

 

Ο Φρέντυ, η Ζάνα, η Έφη και η Λίτσα, σε συνεργασία με τον Χρήστο Μαϊδώνη, ετοιμάζουν καθημερινά για εσάς όλα αυτά τα θαυμάσια γλυκά και αλμυρά προϊόντα. Βάζοντας σε καθένα απ' αυτά όλο το μεράκι και την αγάπη τους. Ειδικότερα ο Χρήστος και ο Φρέντυ, οι αρχιμάστορες του εργαστηρίου, ξεκινούν απο τις 6:00 το πρωί, με το γνωστό σε όλους και ιδιαίτερα αγαπητό κουλουράκι Θεσσαλονίκης, έπειτα παραλαμβάνουν καθημερινά τα φρέσκα υλικά τα οποία ελέγχουν σχολαστικά για την φρεσκάδα και την ποιότητά τους, κι έπειτα ξεκινούν την παραγωγή. Αυτές οι διαδικασίες θέλουν πολλή εμπειρία, σχολαστικότητα και αγάπη για τη δουλειά, αρετές που χαρακτηρίζουν όλο το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου μας.

 

Ελάτε! Είστε καλεσμένοι μας! Μπείτε στο εργαστήριο να μας γνωρίσετε, να σας δείξουμε τον τρόπο που δουλεύουμε και να σας κεράσουμε ο,τιδήποτε έχουν βγάλει οι φούρνοι ή τα ψυγεία μας εκείνη την ώρα.

 

Video

Παγωτά - Ζαχαροπλαστείο Μαϊδώνης

Catering

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας!

Τώρα το αρτοζαχαροπλαστείο Μαϊδώνης μπορεί να σας οργανώσει και να σας προμηθεύσει το επόμενο πάρτυ σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας και εμείς θα σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Η δική σας τούρτα

Φτιάξτε την δική σας τούρτα!

Φανταστείτε την δική σας τούρτα γενεθλίων και αφήστε εμάς να την κάνουμε πραγματικότητα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελιών μας και εμείς θα σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.