Το προφίλ του ζαχαροπλαστείου μας - Ζαχαροπλαστείο "Αφοί Μαϊδώνη", Ηλιούπολη

20 Χρόνια αφιερωμένα στην ποιότητα


Ξεκίνησε σαν μια κλασσική ιστορία αφοσίωσης σε έναν σκοπό. Ήταν το 1989 όταν τα δύο αδέρφια Μαϊδώνη, με καταγωγή από την όμορφη Ήπειρο, αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στο επάγγελμα που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν οι συμπατριώτες τους.

Στον ίδιο χώρο που βρίσκεται και σήμερα το κατάστημα και εργαστήριο, ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια, η οποία έμενε να εξελιχθεί σε έναν απο τα ποιοτικότερα ζαχαροπλαστεία της Νοτιοανατολικής Αθήνας. Με μικρά αλλά σταθερά βήματα και νοικοκυροσύνη και μόνιμο στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σους πελάτες τους, το κατάστημα σήμερα προσφέρει μοναδικές γεύσεις γλυκών και αλμυρών σκευασμάτων, φτιαγμένα από τα χέρια ανθρώπων με μεράκι και τα καλύτερα υλικά.

Η εταιρεία Αφοί Μαϊδώνη ήταν και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με τα αδέρφια να είναι κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή της κατασκευής στο εργαστήριο και την εξυπηρέτηση των πελατών στο κατάστημα. Αυτή η οικογενειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων έχει κάνει την εταιρεία Αφοί-Μαϊδώνη γνωστή σε πελάτες ακόμη και πέρα από την Ηλιούπολη.

Περάστε από την Σοφοκλή Βενιζέλου 44, αφήστε τις μυρωδιές και τις εικόνες να σας παρασύρουν και χαμόγελο θα έρθει να σας εξυπηρετήσει.

 

Video

Παγωτά - Ζαχαροπλαστείο Μαϊδώνης

Catering

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας!

Τώρα το αρτοζαχαροπλαστείο Μαϊδώνης μπορεί να σας οργανώσει και να σας προμηθεύσει το επόμενο πάρτυ σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας και εμείς θα σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Η δική σας τούρτα

Φτιάξτε την δική σας τούρτα!

Φανταστείτε την δική σας τούρτα γενεθλίων και αφήστε εμάς να την κάνουμε πραγματικότητα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελιών μας και εμείς θα σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.